CZK/€ 25.135 -0,04%

CZK/$ 22.590 -0,41%

CZK/£ 29.816 +0,17%

CZK/CHF 26.758 -0,12%

18. 06. 2018

0 komentářů

Nemovitostní fond Arete Invest získal ocenění Czech Top 100

 

Arete Invest, český rychle rostoucí fond zaměřený na investice v oblasti nemovitostí, získal minulý týden na slavnostním večeru ve Španělském sále Pražského hradu prestižní ocenění Czech Top 100 – Zvláštní cenu za dynamické zhodnocení kapitálu a transparentnost v oblasti nemovitostních investičních fondů.

Loading



 

„Zvláštní ocenění od Czech Top 100 jsme obdrželi již loni, a to za inovace a transparentnost na českém investičním trhu. To, že jsme naši pozici obhájili a získali další ocenění, které již odráží i výnosnost fondu, nás opravdu těší a jsme na to velmi hrdí. Během několika let fungování se nám totiž podařilo dosáhnout obrovského úspěchu a zařadit se po boku největších českých firem,“ uvedl Lubor Svoboda, spoluzakladatel a předseda správní rady fondu Arete Invest.

Fond Arete Invest je zaměřený na investice do dokončených a již pronajatých komerčních nemovitostí, které generují pravidelné výnosy v podobě nájmů. Díky tomu nabízí svým investorům nadprůměrné zhodnocení investic – hrubý výnos podfondu činil za loňský rok přes 44 %. Investorům jsou k dispozici průběžné hotovostní distribuce ve výši až 6 % ročně vyplácené na čtvrtletní bázi. Arete Invest se drží čtyř základních principů – své odbornosti, hmatatelnosti investic a jednoduchosti a otevřenosti vůči svým investorům.

Tisková zpráva Arte Invest

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů


Související články

Podhodnocené americké akcie: Potenciální příležitosti pro investory

V současném tržním prostředí představuje několik podhodnocených amerických akcií atraktivní příležitosti pro investory, kteří chtějí využít neefektivity trhu. Tyto akcie nabízejí potenciál k výrazným ziskům, protože se obchodují pod svou vnitřní hodnotou. Zde je bližší pohled na ty, které stojí za zmínku.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

16. 09. 2024

Další rána pro důchodce, stát jim přestal přispívat na spoření. Co s tím?

Na 750 tisíc důchodců přestalo od července dostávat státní příspěvky ke spoření na penzi, které byly jedním z hlavních taháků tohoto produktu. Obrovské množství lidí nyní řeší, jak se samotným spořením i nastřádanými prostředky naložit. Variant je hned několik. Peníze mohou začít důchodcům přilepšovat k penzi, ale lze je […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

12. 09. 2024

Komentář: Stagnace je smrt, Evropa potřebuje tři Marshallovy plány            

Dlouho očekáváný report Budoucnost evropské konkurenceschopnosti, kterou koordinoval Mario Draghi, je na světě. Jaké jsou hlavní závěry? V 90. letech byla produktivita v západní Evropě zhruba na úrovní USA. Evropu trápí zpomalování růstu již od počátku tohoto století. Po většinu tohoto období bylo zpomalování růstu považováno za […]

Text: Redakce

11. 09. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *