CZK/€ 25.080 -0,02%

CZK/CHF 26.439 -0,30%

11. 09. 2012

Subjekty:

Era má pro klienty průhledné platební karty MasterCard

„Nově vydávané karty mají totožné funkcionality, na které byli klienti zvyklí u Maxkaret. Dají se použít jak v pobočkách České pošty a Era finančních centrech, tak v bankomatech a u obchodníků. Směle minimalistické jednobarevné karty pro nejmladší klienty doplňují karty s elegantním potiskem vytvářejícím mozaiky ze základních geometrických útvarů,“ popisuje Aleš Pospíšil, výkonný ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

Maxkarty, které mají klienti v tuto chvíli v držení, jsou samozřejmě nadále platné a jejich vlastnosti se nemění. Karty Debit MasterCard jsou na rozdíl od Maxkaret embosované a nabízí všem svým držitelům vyšší uživatelský komfort.

„Kromě služeb, které platební karta poskytuje, je pro mnoho klientů důležitý i její design. Od klasického barevného plastu se karta postupem času proměnila v osobitý doplněk, který se stává součástí image držitele. I platební karty jdou s dobou a čas od času potřebují „nový kabát“. Jsme proto velmi potěšeni, že můžeme ve spolupráci s ČSOB uvést do Čech sestavu atraktivních průhledných platebních karet na úplně nové platformě Debit MasterCard, “ říká Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku. Ve světě již byly vyrobeny i platební karty s dalšími neobvyklými vzhledovými efekty a povrchy. Například karty s duhovým efektem nebo jinak využívající odrazu a lomu světla, fosforeskující či příjemně vonící.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.